Fiskepakke – Restemat kan være digg!

fiskepakkke

Jeg har spist fisk to dager på rad allerede, slik går det når man klasker til med en langside med fisk når man først drar til med en Salma. Men fisk er flott og godt, kan heldigvis varieres i det uendelige. Fiskepakker er genialt om du vil rense ut av kjøleskapet det du har av grønnsaker. Det er umulig å gjøre feil, her! Men jeg bruker ikke olje, Meierismør til folket sier nå jeg. Får heller gå seg en tur om man er redd det legger seg på hoftene.

Fiskepakke – genial restemat!

Maten lager seg selv mens du gjør andre ting. Hva er det og ikke like ved det? Så med chiagrøt som start og fisk til kvelds er det bare å holde på hatten for denne damen skal steder i 2018! For flere oppskrifter på fisk kan jeg anbefale https://godfisk.no/, Trines matblogg og  http://www.salma.no/.

Hva er din favorittrett med fisk?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.