Fremsnakk: To nye bloggere dere kan følge!

Fremsnakk

Fremsnakk

Inspira har fått to nye bloggere i løpet av helgen. Mange av dere har sikkert allerede vært innom dem. Men jeg kjører en liten presentasjon og generell fremsnakk:

Liv Judit er damen bloggen «Kreativ Hverdag» hvor hun deler hverdagsglimt fra deres hverdag med ulike DIY’s som passer for hele familien. Hun har ett brennende engasjement for mer kreativitet i hverdagen samt litt mindre tid på skjerm. Men jeg synes du skal bruke skjermen litt til. Stikk innom http://www.kreativhverdag.no/ – Du finner henne også på Facebook og Instagram

Kristine driver bloggen «Brassefrue» og er 34 år og fra Fredrikstad. Hun er gift med en mann fra Brasil, har en sønn som blir 2 år i slutten av april og en baby på vei som kommer i slutten av Mai. Glad i reising, mat, barnemote og interiør! Stikk innom: http://brassefrue.blogg.no/– Du finner henne også på Facebook og Instagram.

Fremsnakk del to: Gjør det gjerne til (en god) vane å stikk innom http://www.inspirablogger.no/ i løpet av dagen for å få med deg det siste fra oss alle!

Har du noen bloggere du mener bør være med? Les her!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. ?
    Velkommen begge to!
    Deler innlegget ditt etterpå, jeg! Jeg digger fremsnakk!

  2. Flotte bloggere det der❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.