Facebookgrupper – inspirerende tidstyver?

Facebookgrupper

Facebookgrupper – inspirerende tidstyver?

Facebookgrupper er ett fantastisk konsept. Man kan samles rundt felles interessetema og virkelig grave seg ned i tematikken. Om du er, slik som meg, lett å engasjere men etter en tid kan gå litt lei så blir plutselig veggen full av ting man bare scroller forbi. Da druker de tingene du ønsker å holde deg oppdatert på.

Dagens oppgave er enkel. Det er rett og slett å rydde opp i newsfeed’en din. Du trenger kanskje ikke sitte i mange minuttene før du finner noe du irriterer deg litt over. Er det en vitseside som har gått over til å bli en reklamekanal? Er det en side om en hobby du drev på med for ett par år siden som skurrer på netthinnen din?

Kanskje 2018 skal bli fokus på forandring til det bedre, på å fjerne ting som irriterer deg og gi deg tid og mulighet for og løfte blikket opp og frem? Og la det samme gjelde mennesker også. Om du ikke kan slette dem av andre hensyn så kan du fjerne de fra oppdateringene dine. Se hvordan du for eksempel kan ta pause for noen i en gitt periode.

Hvis du vil forlate en gruppe, går du til gruppen, klikker på Er medlem øverst og velger deretter Forlat gruppe.
Dette skjer når du forlater en gruppe:
 • Medlemmene blir ikke varslet
 • Du blir fjernet fra medlemslisten, og gruppen fjernes fra gruppelisten din.
 • Du vil ikke lenger motta gruppevarsler
 • Folk vil ikke lenger få vite om du har sett et gruppeinnlegg, selv om du så det før du forlot gruppen.

Kilde: Facebook Hjelpesenter

Har du også slike tidstyver på sosiale medier, eller er alt bare inspirasjon og gode følelser hele veien? Tilhører du første gruppe: Ta grep! Tilhører du andre gruppen: Ha en fin dag! PS. Det er godt det ikke er jeg som styrer din newfeed, jeg hadde nemlig lagt ut denne på 1.april!

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er mitt.

6 Comments:

 1. Åh jah. Godt forslag!! Det er ikke så lenge siden jeg tok siste opprydding, men det der baller på seg fort, altså!!

 2. Jeg synes det finnes mange tidstyver rundt oss. Facebook, Instagram, Snap, blogg, Netflix og listen kan fortsette. Det er fort gjort å sitte lenge med iPaden i fanget.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 3. Det der burde jeg gjøre! Men ser for meg at det tar en evighet!
  Takk for enkel guide! Will do Ikveld!

  • @Linn: Det som er greia er at når du gjør dette i la oss si 10 minutter, så vil du ha det i fingrene og dermed er det lett neste gang du tenker “herregud, en post derfra IGJEN” og siden du husker hvordan du skal gjøre det så skjer det….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.