Ta sikkerhetskopi av telefonen din i dag

Ta sikkerhetskopi av telefonen din i dag
Ta sikkerhetskopi av telefonen din i dag

Ta sikkerhetskopi av telefonen din i dag. Det er fredag og vi går inn i en ny helg. Mange skal ut med venner, klatre på fjell, gå turer i ulendt terreng eller bare bevege seg ute på glattisen. Uansett årsak kan telefonen plutselig a) falle i bakken og bli ødelagt eller b) bli borte. Da er det kjekt at det finnes en kabel man bare kan putte inn i ny telefon og vipps så har du alle apper, bilder og kontakter på plass.

Jeg gjør ikke dette på en fast dag. Men jeg gjør det gjerne ett par ganger per uke på iPhone’n. Må innrømme at iPad blir litt mer oversett da denne kun blir brukt i Kosekroken. Det er mange måter å få til dette enkelt. Det finnes innstillinger som gjør dette automatisk på med iPhone. De valgene jeg vet om er a) når du logger deg på kjente nettverk eller b) kobler deg til en datamaskin.

Bilder er kanskje det jeg er mest redd for å miste. Men det har jeg løst enkelt med Dropbox. Den oppdaterer seg automatisk når jeg kobler meg på Wifi. Det er ett program jeg anbefaler og som bare funker. Og så er jeg veldig fan av ting som bare skjer av seg selv. En ting mindre å tenke på.

Her kan du lese hvordan du kan automatisk sikkerhetskopiere din iPhone.

Her kan du lese hvordan du kan automatisk sikkerhetskopiere din Andriod telefon.

Når tok du sist en sikkerhetskopi av telefonen din?

Du kan se flere små oppgaver i kategorien #hverdag

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.