Rampete valg og forberedelser!

De som sier man ikke kan være impulsiv med med matplan må tenke en gang til. Og det stopper ikke der. Man kan være rampete også. Man kan nemlig ta torsdagens middag på en onsdag!

Og så har jeg laget tilbehør til morgendagens suppe. Ave Maria og hennes søstre, de ble gode! Formen? Helt håpløs. Smaken? Helt konge! På listen over ting jeg ikke kan si jeg ikke kan lage: soft pretzels!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Haha, herlig! jeg liker å skeie ut innomellom, og å velge torsdagens middag på en onsdag er midt i blinken for meg!

  2. ???? slikker meg om munnen!

    Jeg liker også sånne ukesmenyer man kan endre litt på! Det er liksom ikke helt låst likevel …se mitt siste innlegg ? livet skjer, sier bare jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.