Egenpleie som funker

//Annonse//

Hvordan vet du at du er fornøyd med et produkt? Hvordan vet du at du at du er fornøyd? Jo, når krukker og tuber ser slik ut. Når du skviser, sveiper, rister og trykker til det er helt tomt.

PCA Skin har produkter som virkelig funker på min hud. Jeg er straks 45 år, jeg prøver forebygge alderen der jeg kan. Retinol produktet er helt fantastisk og nattkremen gir meg fukt og ikke ungdommelig akne.

Det hjelper ikke å gå i salong to ganger i året om du resten av året slurver med resten. Det er som med tennene, ta en tur innom tannlege og klinikk med jevne mellomrom. Og så pusser du tenner og renser huden din to ganger om dagen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.