Tidlig oppe

“I don’t believe in guilty pleasures. If you fucking like something, like it!”

I dag startet dagen tidlig. Så tidlig at jeg nesten snek meg rundt i leiligheten… men fordelen ved å stå opp tidlig er jo at man har fått unna eposter lenge før klokka skal ringe.

Ulempen er kanskje at forbruket av kaffe kan skyte i været på slike dager. Men da regner jeg med at jeg sover mer natten som kommer!

I dag skal jeg til optiker for å sjekke synet mitt, kjøpe sengeskuffer som skal være under sofaen fra Clas Ohlson (og selvsagt fylle dem), bytte ut teppet i stua (kjøpt brukt på finn.no), legge opp en gardinlengde (kjøpt fem lengder brukt på finn.no, en er er for lang), dampe gardinene som nå henger oppe, forkorte to dynetrekk (fra 220 cm til 200 cm siden symaskinen allerede er fremme) og bytte til meg noen kjeler fra Høyang Polaris (Lillestrøm byttesirkel, koster meg 4×1,5 liter Pepsi Max). Ja, også gå 10.000 skritt, selvsagt!

Jeg kan nemlig ikke sovne på dagen, for jeg har tenkt å sove hele morgen natt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.