“Da sees vi på yoga, da?” sa jeg… nå har det klikka?

På listen over ting jeg ikke trodde jeg skulle si havner denne ganske høyt. Men jeg skal på yoga. I kveld. Igjen. Jeg var der i går også. Fikk en invitasjon fra en mamma i klassen til Vilde. Kunne ikke si nei. Ville ikke si nei. Jeg liker jo å være sosial. Og ikke minst teste ut nye ting.

Nå var sol, måne og universet i balanse. Jeg meldte meg på med friskt mot. Litt mer spak da jeg måtte fylle ut “nærmeste pårørende” før jeg fikk booket plass. Jeg kastet meg ut i det. Alle hadde full koll på armer og bein. Jeg mistet til og med oversikten over hva som var høyre og venstre fot.

be you – be true – be yoga …

Naturlig talent for yoga?

Neida, såe…. la oss bare si at herfra og ut kan det bare bli bedre! For ei som har ønsket seg borrelås- sko en stund er man et godt stykke unna slangemenneske. Jeg må se kiropraktoren min snart. Ikke var det spesielt avslappende time heller. Det var pusting og pesing, regulering av holdning og utrolig mange rare steder man kan få vondt. Beina mine dirret som en stressa kolibri (som forøvrig kan bli opptil 80 slag per sekund).

I dag skal vi teste “IR Yoga” på BeYoga. “Den gode, infrarøde varmen gjør at kroppen blir raskere og dypere oppvarmet, og du vil oppleve en større smidighet. Den dype muskulære oppvarmingen har også en positiv betydning for utskillelse av avfallsstoffer.” Det funket bedre enn hjemmeversjonen jeg prøvde meg på. Men tror jeg får mer utbytte av hjemmeyoga senere?

Tror jeg skal fokusere på tøy, strekk og bøy som aktivitet i tillegg til styrketreningen jeg bedriver på fredager og søndager. Det høres vel ut som en plan for god helse? Og ja, så kommer Konrad i morgen. Da blir det skogstur også!

Det er vel strengt tatt galskap å gå inn i den varmen vi har ute for å gjøre en ekstra varm yoga økt. Men de gærne har det godt, ønsk meg lykke til!

Yoga newbie

Yoga newbi, også kjent som Anja

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: “Da sees vi på yoga, da?” sa jeg… nå har det klikka? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.