Chili con carne og bursdag

2019-03-02 16.41.48 - lappeteppet-chili con carne-tortillachips-rømme
Nam, nam, dette var godt!

I helgen laget jeg mat igjen. Husker dere grønnsakene jeg fikk? Hvis ikke kan du lese om #spisoppmaten din her! De ble renset, kuttet, forvellet og stekt. I helgen ble de til chili con carne! En gedigen gryte ble tatt frem og så startet det å dufte deilig fra kjøkkenet.

Det finnes mange oppskrifter på denne. Jeg brukte ingen. Jeg kjøpte et par bokser knuste tomater og chilibønner, heiv oppi det jeg hadde av ukens grønnsaker, et par chili og kyllingkjøttdeig som var på tilbud.

Her er alt klart, mat til fem i den lille sorte gryte, mat til tre i to lange aluminiumsformer og mat til en i to mindre former. I tillegg fikk jeg middag på lørdag. Det ble mat til å mette 14 sultne mager, det! Det er ikke så gæli? Pris per porsjon er ikke regnet ut, men det var ikke dyrt!

2019-03-04-00.36.41 - sjokoladekake
Sommerfugl- kake

Jeg er veldig glad i krem og glasur. Denne kaken er mer krem enn kake. Den er raust fylt inni også. Min yngste datter fikk en kakebunn og var strålende lykkelig. Hun er nemlig min rake motsetning. Og best å sitte ved siden av når hun får skolebolle. For da får jeg alltid det gule!

2019-02-28 16.09.46-1- anja-holt-anja holt
43 år – og klar for Livet 2.0

Og vipps var jeg 43 år. Blikket er fortsatt løftet opp og frem. Tror dette skal bli et bra år. Takk til Vilde, Ida, Veronica og Wenche som delte kvelden med meg i går. Nå er jeg klar for enda mer eventyr!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Chili con carne og bursdag -

  2. Tusen takk for at vi fikk komme og feire deg⭐️??⭐️. Veldig koselig kveld! Deilig gryte og nydelig kake ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.