Ny runde med snø er ventet

Det er skikkelig pent med ny snø. Den som er ute nå er skikkelig skitten og “more than fifty shades of grey.” Nå er det visst meldt en ny runde med snø i Lørenskog. Tre dager på rad, faktisk. Og jeg som var mentalt forberedt på vår…. mars er en skikkelig luremåned!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Ny runde med snø er ventet -

  2. Oi, ja, mars er en luring! Hos meg på Jæren er det vår. Krokus og snøklokker blomstrer, påskeliljene står i knopp og plenen er grønn, men så har vi ikke hatt noe snø og vinter å snakke om heller. Det bruker vi ikke å ha heller, så alt er i rute med sin vante gang.

    Ønsker deg en finfin kveld. Klem, Ingrid

  3. Jeg som med årene har blitt skinerd, gleder meg over snø! Og mer Snø! Jeg trenger noen skiturer til i vinter. Men det kribler samtidig litt etter vår (særlig etter gåtur i minus 8 nå i kveld…knærne mine må tines! )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.