BGAminner – Digitalisering av av analoge formater

//ANNONSE//

BGAminner
BGAminner

BGAminner er løsningen for mange i min generasjon. Vi tar nok ikke så mye smalfilm lenger. Det går også litt tid mellom hver gang jeg ser ett videokamera har jeg lagt merke til. Og hvem kan glemme ansiktet til Vilde da pappa snakket om kassetter på Youtube? Hva i all verden var det, lissom? Eller har du, slik jeg vet mange har, arvet en eske med gamle lysbilder?

Det beste du kan gi dine barn, nest etter gode vaner, er gode minner.
Sydney J. Harris

Det er jo utrolig mange minner man vil ta vare på. Men for det første tar det plass. For det andre vil det med tiden mest sannsynlig bli ødelagt. Og vær helt ærlig med deg selv, har du tenkt til å sette opp alle fremviserne for å dele med familien eller hadde det kanskje vært litt kult å hente ut noe og lage noe nytt av det?

En venn er én til hvem du kan si: «Husker du …?»
Ukjent

Uansett hva du gjør med minnene dine så bør de ikke oppbevares i ett skap eller på loft eller i kjeller. Lever inn materialet til proffene på BGA minner som renser, overfører og digitaliserer alt for deg. Og så kan du bare sitte tilbake å vente på å kose deg med resulatet.

Vi minnes ikke dager, men øyeblikk.
Cesare Pavese

Jeg har benyttet meg av BGA til årets julehandel og har kun utelukkende positiv erfaring med dem. Leveringen er kjapp, kundeservicen er glitrende og produktene holder det de lover. Nå må jeg oppdatere ønskelisten vår, fordi Vilde fikk polaroidkameraet hun har ønsket seg i to år og jeg fikk bærbar pc!

BGAminner – Eksperter på digitalisering av analoge formater

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.