Ønskeliste

Bilde: Leverandørens hjemmeside

Bilde: Leverandørens hjemmeside

Slacks, høres ut som noe som passer meg perfekt. Er en ganske slækk type. Men sorte bukser er faktisk et “må ha” i mitt klesskap på lik linje med den evige olabuksa. Jeg fant en på KappAhl jeg tror kan funke med skjorter og topper på jobb. En grå genser med høy hals er deilig de dagene når kulda kryper inn i nakken. Og en poncho gjør at sommerens litt tynnere gensere kan brukes gjennom hele året. Droppet den superlange varianten, jeg ser jo allerede ut som en bøtteknott. Gjett hvem som fikk lønn i går….

Kommenter med Facebook
Prioriteringer..... kan det være så vanskelig?
Helg på forskudd

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

 1. Bare ett lite tips; disse buksene som ikke har full lengde avkorter bena betraktelig – dvs ; det vil se ut som om du har enda kortere ben enn det du har. Det finnes slacks med full benlengde på Zara.com til en rimelig penge, og sikkert på andre nettsteder også. Har akkurat sjekket på Zara nå, og de har fått inn masse fine bukser.
  Ponchoen var superfin, kjør på – blir bra med ett bredt belte i livet. Genseren med trekvart-lange ermer krever igjen litt lange armer for at den skal se ut som den ikke er kjøpt som en vanlig genser som er for kort på armene… 😜

  Jeg holder meg laaaaangt unna slike korte bukser/culotter selv om jeg har lange ben, greit å kunne fremheve det jeg faktisk har!

  Kos deg med shoppingen !

  • @Vigdis: Må innrømme at jeg allerede har funnet et annet par på Mango (en butikk jeg aldri har vært innom før nå). Jeg er sær på dressbukser, jeg skal ikke ha lommer i dem heller….

 2. Jeg tror du kommer til å bli knallfin med litt løse chinos med smalt liv og trange nederst slik at du kan få vist frem dine slanke ankler og smale liv! Det var vel egentlig det jeg på en klønete måte forsøkte å si i innlegget over…..

  • @Vigdis: Buksene må jeg sy inn, de ble kjøpt litt for store. Poncho er for kort for belte, jeg kommer til å se ut som en klovn. Genseren har jeg fått masse skryt for, det var veldig gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.