Smartypants, det er visst meg!

Mine smartypants

Mine smartypants

Smartypants ….. Der har du meg. Utvaska og supermyk pysjbukse. “Walking Dead” på skjermen. Kids i sofa. Mette i magen. Vilde ville heller ha svele- variant av pannekakene. Enkelt å etterkomme.

Det ble visst for masete å ha liten tallerken til liten svele også. Stor middagstallerken og tre sveler på asjetten, takk! Velg dine kamper, tenker jeg…

Fikk leveranse fra Kolonial.no i dag. Må ha vært helt i ørska da jeg bestilte sist. Greit at jeg ikke trenger ha lager av alt. Men det må være mange år siden sist jeg gikk tom for hvetemel? Og det var jo ikke sånn at jeg ikke visste jeg skulle ha poteter i forhold til planlagt ukemeny heller?

Dagens første vask er straks klar. En genser er bestilt tørr til i morgen. Oppvaskmaskinen har visst også tørket ferdig? Her er det bare å levere på alle plan.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Haha, det er ikke lett å få handleliste og meny og hverdag til å henge sammen helt! Før jul var jeg så i ørska at jeg måtte ta flere u-svinger tilbake til butikken – selv ETTER at jeg egentlig hadde bestilt alt jeg trodde jeg trengte fra Kolonial. 🙂

  2. Er det en som alltid leverer alle ønsker, er deg DEG!
    Pannekaker på menyen igår her også! Den virkelig store favoritten om dagen! Tenk når jeg had 7 stykker å steke til… kommer til å ta en evighet ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.