Bad joke – lav standard

Bad joke …. jeg har så dårlig humor! Vilde hadde ligget i senga mi, tatt med seg godteposen med lovnader om at hun ikke skulle spise opp alle skumfroskene. Jeg kommer inn, hun forteller at jeg kan ta resten pluss brusen. “Jeg har nemlig spist opp alle froskene, jeg har et problem” ler hun.

“You have a frogging problem, princess” svarte jeg før begge knakk sammen. “Den der var så dårlig at den ble bra, mamma” sa hun. High five og ut i leiligheten mot kjøkkenet.

bad joke- lappeteppet-løk

Another bad joke

Ute på kjøkkenet ligger grønnsakene fremme. De skal kuttes. Men jeg hadde ikke energien. Vi skal lage grønnsaksuppe. “Ojj, der er løken min fra prosjektet” sier Vilde. “Den skal du kutte opp. Løki you” sa jeg. “Hahaha, enda en” sa Vilde. Hendene klaskes igjen. Jeg er i gang.

“Vet du hva de som står bak mamma i pantekøen sier” spurte jeg. Hun ristet på hodet. Forventningsfull. “Du må på avbrusning” sa jeg. Ny higfive. Om du legger lista lavt er oddsen høy for at du lykkes.

Give me your bad joke

Så nå lurer jeg på om dere har noen flere dårlige vitser jeg kan ha i bakhånd tilfelle jeg trenger lette på stemningen litt. Her er noen av de jeg fant på nett:

There’s only one thing better than a good joke – a joke so bad that it’s good:

What’s Whitney Houston’s favourite type of coordination?

HAAAAND EEEEEEEEEYYYYEEE!

What’s better than Ted Danson?

Ted singing and Danson!

I bought some shoes from a drug dealer.

I don’t know what he laced them with, but I was tripping all day!

What does a baby computer call his father?

Data!

Does anyone need an ark?

I Noah guy!

How do you make holy water?

You boil the hell out of it.

Inews

God mandag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Bad joke – lav standard -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.