Alt annet enn feil!

2014-01-10 21.35.38-2

Myk vaniljekesam, crispy røde druer og knasende sprø pink lady epler. Det er kveldskosen sin på fredag det, tenker jeg? Magen står som et trommeskinn, mon tro om den noen gang blir flat igjen? Maten er spist, ungene på vei til sengs, mon tro om det blir en episode “Breaking Bad” før det er natta?

Ellers sender jeg noen pene tanker til Jill som i skrivende stund sitter i et Norwegian- fly på vei til JFK. Neste gang hun legger seg er det i leiligheten i New York!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Super snacks det der! Vaniljekesam minner om sommer for meg. Det er ikke så dumt.

    God søndag!

  2. @Lammelåret: Vaniljekesam hele året for min del. Men ja, en lett og fin smak som er god til sommerens bær (også). 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.