Forandring i planer

20140111-203421.jpg
Dagen har gått veldig bra. Svigerinne Hege kom akkurat da jeg var ferdig dusjet etter rengjøring. Perfect timing! Vi har sittet med beina i sofaen og drukket både kaffe og te, skravlet i timevis og slappet av mens ungene var ute. Deilig lørdag!

Men det tok for lang tid før siste barnet kom og foreldrene dro, så Hoppeloppeland ble utsatt til i morgen. Men siden ungene har kost seg lenge ute i snøen i dag så det var ikke et stort tap. Og de har blitt lovet at de skal få være der så lenge de orker i morgen etter at frokost er inntatt.

Nå er det beina opp og puls ned igjen. På bordet har jeg pene roser og duftlys fra Vigdis (som lukter himmelsk, enda en favoritt). Snart legger de små seg og da skal jeg ha mørk sjokolade med karamell. Fordi jeg ikke gidder vente til jeg er død med å få som jeg fortjener!

20140111-203501.jpg

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.