Snart natta

2014-01-10 19.03.57-2

Etter et par timer på Kjenn Bad med lånebok fra Wenche og automatkaffe for femten kroner er det helt greit å logge på hjemmefra. Ungene litt roligere. Det er et godt utgangspunkt.

Nå er det på tide å lage et par ostesmørbrød og få de i seng… må jo ikke ødelegge de skjøre rutinene på nyåret med å snu døgnet første helga?

Bryllupsnatten

Ny heseblesende roman fra forfatteren bak shopoholiker-bøkene.

Lottie er lut lei umodne kjærester som ikke vil gifte seg. Så da ungdomsflørten Ben plutselig dukker opp og minner henne på pakten de inngikk som tenåringer – om å gifte seg hvis begge var single etter 30 – griper hun sjansen. Og hva skal man med langvarige forberedelser når en deilig bryllupsreise venter?

Men ikke alle er like begeistret, og både familie og kolleger gjør sitt beste for å torpedere planene. Sammen klekker Lotties søster Fliss og Bens kollega Lorcan ut en mengde kreative og utspekulerte metoder for å ødelegge for de to turtelduene.

Får Lottie og Ben sin uforglemmelige bryllupsnatt, eller greier Fliss og Lorcan å stoppe dem?

Bryllupsnatten er Sophie Kinsella på sitt beste: Drivende underholdende, gapskrattende morsom og full av uventede krokveier.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.