Webinar – etterlengtet læringsplattform

Ute er det grått og inne er det webinar. Vinden river og sliter i de små trærne på “fjellet mitt.” Prøver meg på sjokoladekaffe som jeg kjøpte på min siste byvandring. I dag skal blogguken planlegges og kanskje også teste mer struktur på Instagram.

Jeg har meldt meg på “Instagram- challenge med Blogg Bedre” og jeg lærer mye! Dette kan jeg også dra meg videre inn i jobben hvor opplæring er en del av pakka. Jeg tror på webinar (og særlig hvor de blir lagret etterpå).

Da kan man lære ting med hjemmets, eller kontorets, fasiliteter i nærheten. Her er et pittelite hjemmekontor. Man trenger ikke mer for å være produktiv! Dessuten er det ingen forstyrrelser her. Til uken deltar jeg på webinar på jobb. Det funker på flere arenaer.

lappeteppet, webinar, hjemmekontor
Webinar i Kosekroken

Jeg tror vi kommer til å se mer til denne læringsplattformen. Det er et flott verktøy som gjør det enkelt for folk å lære uansett hvor man befinner seg i verden. Folk flytter på seg, alle bor ikke midt i et sentrum, denne plattformen har ingen fysiske grenser.

Når det er sagt tror jeg ikke at man skal satse på at man ikke skal møtes. Jeg tror mennesker trenger mennesker. Det er kanskje ikke overraskende at jeg sier det med tanke på at jeg scorer ganske høyt på tester om jeg er ekstrovert?

Frokost i magen. Klærne henger til tørk. Selv sminkekostene er rene. En ny kopp kaffe og kanskje en formiddagslur? Det er lørdag og ingen planer. Det er noe godt ved det også!

lappeteppet, sminkekoster, rene, vasket
Rene sminkekoster til tørk

Webinar er en møteform som gir rike muligheter for samarbeid og læring over landegrensene. Deltakerne møtes ved datamaskinen – og etter hvert også via smarttelefonen. Webinar er et ny-ord, laget av web og seminar. Teknologien åpner for mulighetene, men det må menneskelig innsats til for at webinaret skal fungere som en interessant læringsarena.

Torhild Slåtto

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Webinar – etterlengtet læringsplattform -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.