Om å ta seg tid når man ikke har det!

Lappeteppet, wenche, foss
Wenche Foss i nydelig høstsol!

Tid. Noen dager skal man bare ta seg tid. Tid til å nyte. Tid til å leve. Tid til å nyte livet, lyset og solen. I går var en slik dag.

lappeteppet, Nationaltheatret, fontene
Fontena ved Nationaltheatret

Fontena ved Nationaltheatret hadde fått skumbad i går. Hvem, hva eller hvorfor aner jeg ikke. Men det er ikke russetid enda, så det er nok noen andre som har vært ute med Zalo- flaska.

lappeteppet. nespresso
Tester ut nye smaker hos Nespresso

Jeg stoppet innom Nespresso. Jeg ville ha en ny kaffe. En ny smak. En smak av sjokolade. En liten skvett melk fremhevet sjokoladesmaken i denne lille espressoen. Jeg kjøpte.

lappeteppet, lush, badebombe
Finner ny badebombe hos Lush

Jeg hoppet også innom “Lush.” En av de mest velduftende butikkene i Oslo. Jeg sniffet meg frem til badebomben som snakket til duftsenteret mitt. Jeg tror jeg har funnet en favoritt.

lappeteppet, cola, uten , sukker
Cola uten sukker i sola

Vel ute i sola fikk jeg plutselig en iskald brusboks i hånda. I sola. Når du er varm. Dette var dagens hyggeligste overraskelse og den smakte helt himmelsk.

lappeteppet, vin, farfalle, tid
Vin til kveldens bad

Og jammen i meg plukket jeg ikke med meg en vin på veien også. Det er ikke størrelsen det kommer an på! Denne smakte helt himmelsk i badekaret. For det var det som var min masterplan i går.

Å ta seg tid til å vandre gatelangs en dag sola skinner. Å ta seg et bad på kvelden selv om man egentlig burde gjort både ditt og datt. For tiden den får du aldri tilbake, ingen penger kan erstatte tapt tid.

Skap pusterom, gi deg selv tid, ikke bare løp og gjør oppgaver hele tiden. Det vil alltid være ting du skal gjøre. Det vil alltid være mennesker som ønsker å bli prioritert. Og noen ting passer aldri. Ofte er det seg selv man prioriterer sist. 

Men husk, du kan ikke gi noe du ikke har. 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Takk for kloke ord – og en fin påminnelse. Det er så fort gjort å hive seg på karusellen i en travel hverdag, og glemme og stoppe opp og bare være. God helg:)

  2. Pingback: Om å ta seg tid når man ikke har det! -

  3. Så sant så sant! Lett å glemme det viktige!

  4. God helg! Og en slik slentre gatelangs-dag og så få hjemmespa! Perfekt! Har en rolig fredagskvedl, alene, mannen er på jakt. Deilig med god tid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.