We Are Fit med rabattkode

//Annonse//

Jeg er så blid fordi jeg har inngått et samarbeide med We Are Fit. Endelig fikk jeg pakken, eller endelig og endelig… den kom egentlig veldig kjapt… jeg hev den i maskinen og så var den med på tur!

Jeg har en topp under, som ikke synes på bildet, men den holder virkelig “jentene på plass!” Jeg testet den skikkelig ut, og selv om de ikke subber til daglig langs gulvet var det null ubehag når jeg løp.

Det var nok også en liten overdrivelse. Selv om klærne var supre og fordelene holder seg der de skal under løping klarer jeg fortsatt ikke synes det er noe gøy. Det er ubehagelig. Må gjøre noe med min innstilling!

Men å gå tur, det kan jeg love deg at jeg liker. Og godt treningstøy, det får jeg aldri nok av! Om du vil kikke på det settet jeg har heter trøyen “We Are Fit White Ribbed Seamless Longsleeve” og under har jeg “We Are Fit Bra White Ribbed Seamless.”

Med rabattkoden “25lappeteppet” sparer du også noen penger. Ta en kikk da, vel?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.