Volant diffuser

//Annonse //

Du har sikkert som meg sett en mengde av videoene fra @volantaroma. Den lille steindiffuseren som sprer en magisk dampsky til behagelig musikk. Den måtte jo være for god til å være sann?

Jeg er en duftfreak. Jeg har testet duftlys, duftblokker, oljebrennere, potpurri, røkelse pinner og kubber. Jeg har også sjekket ulike elektriske diffusere.

Den siste diffuseren hadde et potensiale med app og ulike lys. Men hva hjelper det med timer om ikke resten funker? Nå har jeg testet denne diffuseren i snart tre uker. Dette er mine tanker så langt:

Den funker! Jeg liker at jeg kan velge to ulike duftspredninger. På baksiden er det kun to knapper. Klikker du en gang på den til venstre får du grønt lys og konstant duftspredning i 10 timer. Klikker du en gang skifer lyset til oransje og den vil da spre duft og stoppe med 30 sekunders intervaller. On/Off knappen på høyre side er til LED lyset. Mer intuitivt er det vanskelig å få til?

Jeg sover i stua. Det er faktisk null stress å sovne til denne. Man skal ikke snakke stygt om andres produkter, men må innrømme at jeg ble mer enn litt frustrert når den gamle diffuseren plutselig startet på natta fordi appen skiftet tidssone. Der snakka vi lyd. Denne kan fint stå på hele døgnet selv om jeg sover i stua!

Prøv den i 30 dager. Om du ikke elsker den like mye som meg får du returnere den, helt kostnadsfritt uten spørsmål!

Noe du lurer på? Spør!

Med koden LAPPETEPPET får du 15% rabatt hos @volantaroma

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.