Vinterferie og kinoraid!

Marvel Studios’ Black Panther

Det er noen filmer som gjør seg bedre i 3D enn andre. Denne er definitivt en av dem. Første gangen Vilde har vært på “Colosseum 1” som er den største salen med gedigen kuppel i taket. Du kan se åpningsvignetten deres her! Filmen anbefales virkelig for den som elsker Marvel, fantasy og noen festlige kommentarer.

The Greatest Showman

Filmen for de som liker filmer med sang, musikk og håp. Om alt som virker umulig som kan bli mulig om man er dedikert, jobber og aldri slutter å tro. Jeg ga opp å telle antall ganger jeg gråt. Det samme gjaldt antall ganger jeg lo. For den som vil gå fra salen med varmt hjerte og med fanastisk musikk i hodet: denne er til dere!

JUMANJI: Welcome To The Jungle

Denne ble vi anbefalt og jeg skjønner hvorfor. Dette var en film JEG ville se. Mange fantastiske kommentarer og scener. Anbefales! Det har vært uvanlig høy kinoaktivitet de siste dagene, det har vært helt nødvendig faktisk. Fordi noen ganger så må man ta seg en mental, tvungen pause. Starte hjernen litt på nytt, nullstille systemene, og av alle metoder er film en av mine favoritter.

Filmen er et av de siste stedene vi kan rømme inn i, der alle drømmer går i oppfyllelse og alt er magisk. Brita Cappelen Møystad

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Så koselig med kinodater!
    Takk for anbefalinger! Du har ikke noen for de aller minste og? Hihi, selv om J helt sikkert skulle vært med på Black Panther! Han eeelsker superheltene fra Marwel ?

  2. Takk for tips! Kanskje en skulle få presset inn en kinotur!? ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.