Vakker by, overraskelse i en pose og middag!

Jeg har blitt dyktigere på å navigere i Bergen enn Oslo. Jeg har ganske grei koll på Bybanen, høyskolen og noen kjente holdepunkter. Det er en logisk by. I hvert fall mer logisk enn Oslo.

Pen er den også. I kveld ble det ikke store vandringen. Møtte Sture og Ella for middag på Egon og det var veldig koselig. Og har funnet enda et sted man kan gå opp fra Klostergarasjen!

Og jeg har reist fra Gardermoen mange ganger. Men aldri har jeg forlatt en sjappe med mer produkter som er verdt mer enn hva jeg handlet for selv.

Skrubb, maske, kremer og sjampo (i flertall hele veien) fra “Kiehl’s” ligger på badet. Jeg har testet alt! Tusen takk til damen som har en hemmelig skuff i kassen. Akkurat det  jeg trengte!

Sammen med badebomben jeg kjøpte på “Lush” tidligere denne uken ble joo dette til et lite mini- SPA, Ikke ille en vanlig onsdag?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Så deilig!!!
    Og du stråler jo som bare det, Anja!

    Du er så flink på egenpleie! Her har jeg litt å lære fra deg! Kanskje jeg skal forsøke en hårkur idag? Som har stått i dusjen 6 mnd. Uåpnet…
    Takk for påminnelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.