Den Røde Fare på tur

Den Røde Fare har ankommet destinasjonen. Tok feil tog og havnet på Jesheim, men buss derfra til slyplass ordnet det. Snakk om lite erfaren kollektivbruker? Sjåføren skal nå ta Bybanen inn til byen og spise middag! Bagasje er pakket ut, en Ibux så er man “good to go” og klar for tur. Og solen skinner alltid når jeg er her, også i dag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Fin koffert! Og nyt solen. Idag snør det her.

  2. Kos deg i Bergen, det er min desiderte favorittby. Ta deg en tur på Fløyen om du rekker. Kan også anbefale kafeen “Godt brød” som ligger like ved inngangen til Fløybanen, verdens beste lunsj. Jeg må innom der hver gang jeg er i Bergen ??

  3. Næh?! Er det sant?
    Ha ha ha! Enda godt det gikk fint og du rakk flyet ditt da!

    Jeg innrømmer at jeg IKKE er fan eller god på kollektiv trafikk …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.