Det er faktisk sol i dag også!!!

Åja, det skulle bli en sånn dag i dag, ja? I går var det strålende sol og i dag kjører vi mangosmoothie opp etter dør, vegger og teppe…. sånn er det når latskapen tar overhånd og man tror man er litt mer super enn det man faktisk er.

I går, andre dag på rad, var det også strålende sol! Jeg hoppet på Bybanen etter jobb og tutlet til byen. Bybanen tar dobbelt så lang tid som Flybussen men er halve prisen. Har man tid ser man mer av den fine byen.

For ei som har kava i metervis med snø i årevis, det kjennes i hvert fall slik ut, var det skikkelig deilig å gå på bare veier og kjenne sola i ansiktet. Dette ble vinterferie- light for min del. Deilig og ikke være redd for å skli å falle så lang/ kort man er (stryk det som ikke passer).

Møtte Janet ved “den blå steinen,” gikk til “Starbucks” for en kaffe og tilbake til Torgallmennigen. Der møtte vi Sture og Ella før vi testet et nytt matsted for min del. “Matbørsen” hadde i hvert fall god sushi!

Jeg bar bordet fra stua inn på badet. Startet “Netflix” og la frem brus og godteri. Badekar er deilig avspenning etter en lang dag. “Reign” på skjermen og sitrus glitterbombe med udefinerte blader og stuff i badekaret…. livet er slettes ikke det verste man har?

Hva gjør du når du skal slappe av på tur?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Å så herlig ? kjenner at jeg savner Bergen. Det er min ” hjemby” nummer to. Svigerfamilie bor 4 mil utenfor for Bergen, så det blir alltid en bytur når jeg er der.
  Skal på Bergenstur i slutten av April, målet da er å gå opp stoltzen ( Stoltzekleiven) har du gjort det?

  God helg og kos deg i det fine været??

 2. Solen skinner uansett hvor du er, Anja ☀️
  Selv Bergen viser seg fra sin beste side for deg!

  Liker løsningen med Netflix, brus og Candy OG badekaret med bomben!

  Jeg SOVER eller spiser! Alltid på tur ??

 3. Når jeg er på tur liker jeg å rusle rundt i byen, gå på kafé og drive litt people watching. Det er fredelig og avslappende for meg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 4. Åh, det er så deilig at det begynner å bli vår! 🙂 Jeg skal faktisk til Bergen om noen uker, og håper byen vil vise seg fra sin beste side! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.