Vi vil ha hvitt teppe, sa de….

Og det er veldig fint og delikat. Når det er hvitt, vel og merke. Men det er et rom som brukes, i hvert fall annenhver uke, og det synes. Her er det kunstprosjekter, bespisning og en del “skal bare hente” tråkk med sko.

Men innimellom tar jeg et røsk med neglbørste og Vanish. Så blir teppet hvitt og fint igjen. Nå er rommet igjen rent og ryddig, klar for inntog av hormoner om noen dager.

Ja, jeg vet jeg skjemmer dem bort.
Nei, jeg har ikke tenkt å slutte med det.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Det heter ikke å skjemme bort, det heter omsorg. Ingen blir dårlige mennesker av god omsorg. De blir vant til å ha det rent, pent og ordentlig (og de er vant til å spise matpakke, sånn apropos til mammabanden 😉 ) Så da får de gode vaner og ser at det er mulig og mamma klarer det, så da klarer de det også når de flytter ut. Ikke bekymret et sekund for de jentene dine 🙂

  2. Pingback: Vi vil ha hvitt teppe, sa de…. -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.