Tiaratirsdag: en fri sjel

tiaratirsdag

Det er en dag der du skal rette deg opp i ryggen å være stolt av deg selv! ⁣Si til deg selv og andre at du er god nok akkurat som du er!⁣ Dette trenger du å høre hver dag men på #tiaratirsdag har vi ekstra fokus på nettopp dette at vi alle er #godnok. ⁣Finn frem din synlige eller usynlige tiara i dag og si til deg selv at du er GOD NOK ?⁣

Anne Sudmann

I dag skal jeg skrive om en av landets sprekeste bestemødre. Hun heter Bjørg og er en ekte livsnyter, gledesspreder og oppkommme av gode ideer.

En av mine favoritter å lese er «Dagens Arthur.» Det er visstnok ikke særlig smart av en blogger å sende trafikk til en annen, vekk fra eget virke, men jeg synes tiden på jorden er for kort til at man kun skal tenke på seg og sitt.

Spre glede, ha det godt, og les derfor «Dagens Arthur.» Nå som høsten uten tvil har strammet grepet sitt kan også «Menneskemøter» leses i lyset av peisen mens du nipper til en vin eller te. Den varmer sjela litt i et samfunn som tenker på profitt, effektivitet og krav.

Bjørg byr på seg selv, og litt på familien, hun balanserer det veldig godt. Her er link til hennes blogg og Facebookside. Du finner også Bjørg på Instagram som bloggeren og kunstneren!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Tiaratirsdag: en fri sjel -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.