Crockpot – til høstens gryter

Denne varianten lager jeg gjerne kvelden før. Jeg bruker dele opp kjøtt til grytebiter, steke dem kjapt i panna og hive dem oppi Crockpot’en. I tillegg fyller jeg den opp med litt buljong, laurbærblad, gulrot og løk. Så setter jeg den i kjøleskapet over natta.

Neste dag tar jeg bare å starter vidunderet og drar på jobb. Når jeg kommer tilbake er middagen klar og du har nydelig, mørt og saftig kjøtt. Serveres gjerne med hjemmelaget potetmos (som er min favoritt).

Tips:

  • Bruk tørkede urter når du koker. Ferske urter topper du med rett før servering.
  • Skal du lage en rett med kylling? Ta av skinnet. Det blir seigt…
  • Brune alt kjøtt før du har den i gryta. Her kan du bruke billig grytekjøtt, indrefilet er bortkastet her.
  • Melkeprodukter har du i den siste halvtimen før servering.
  • Husk at det som er i bunnen blir først varmt. Der har du poteter og rotgrønnsaker. Kjøtt legges over grønnsakene.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Crockpot – til høstens gryter -

  2. Nam, nam!
    Det er jo nesten det beste med høsten, all den deilig maten! Som dette – hørtes helt nydelig ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.