Matprepping – helt i tiden!

Har du en fryser kan du lage ferdig mange middager som tar kort tid å varme opp på hektiske dager. For meg som er alene annenhver uke er det også lurt å fryse ned enkeltporsjoner også. Ikke til å legge under en stol at det er litt kjedeligere å lage mat til en?

Retter som egner seg spesielt godt:

  • Gryteretter
  • Lasagne
  • Fiskegrateng
  • Moussaka
  • Pizzasnurrer/ fylte horn
  • Supper
  • Fiskekaker
  • Kjøttboller
  • Lumpia (små vårrull)
  • Gulasj
  • Lapskaus

Hva hiver du i fryseren?


Publisert

i

av

Kommentarer

11 kommentarer til “Matprepping – helt i tiden!”

  1. Nann K avatar
    Nann K

    Jeg kasrer mest av alt uprepaeerte varee i fryseren, og pizzasnurrer, horn og god kraft. Men, mange ganer har jeg tenkt at jeg må komme i gang med å putte andre retterbdit.
    Du inspirerer, så kanskje

    1. Lappeteppet avatar

      @Nann Karin: Kanskje du blir hekta?

  2. Marianna Ros avatar

    Mange gode tips fra deg som vanlig ??

    Jeg fryser ned

    Supper
    Fiskekaker
    Kjøttboller
    Lumpia (små vårrull)

    1. Lappeteppet avatar

      @Marianna: Gode tips, jeg oppdaterer listen!

  3. […] Trykk her for å lese hele innlegget […]

  4. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j, avatar

    Food prep er helg genialt! Som du er flink til å minne meg på, spis opp maten min!
    Jeg bruker å steke opp pizzaer, skjære i stykker og fryse ned, på den måten har vi alltid hjemmelaget pizza i fryseren og kan lett bare ta opp et eller to stykker.
    Og så har vi stort sett alltid boller eller kanelsnurrer i fryseren og.

    1. Lappeteppet avatar

      @Linn: Veldig lurt å fryse pizza i stykker!!!

  5. Skogfruen avatar

    Elsker alt som er ferdiglagd! Mine preppefavoritter er lapskaus og gulasjsuppe, men laks og grønnsaker ferdig i form er også en vinner. 🙂

    1. Lappeteppet avatar

      @Skogfruen: Lapskaus fikk jeg lyst på, har du en god oppskrift?

      1. Skogfruen avatar

        Meh, jeg bare steiker ei pakke økokjøttdeig mens jeg hakker passe med poteter, gulrøtter, og en purre. Slenger oppi kraftbein, buljong og litt salt, og lar det koke passe lenge. 🙂

        1. Lappeteppet avatar

          @Skogfruen: Høres uansett herlig ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *