Matprepping – helt i tiden!

Har du en fryser kan du lage ferdig mange middager som tar kort tid å varme opp på hektiske dager. For meg som er alene annenhver uke er det også lurt å fryse ned enkeltporsjoner også. Ikke til å legge under en stol at det er litt kjedeligere å lage mat til en?

Retter som egner seg spesielt godt:

  • Gryteretter
  • Lasagne
  • Fiskegrateng
  • Moussaka
  • Pizzasnurrer/ fylte horn
  • Supper
  • Fiskekaker
  • Kjøttboller
  • Lumpia (små vårrull)
  • Gulasj
  • Lapskaus

Hva hiver du i fryseren?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

  1. Jeg kasrer mest av alt uprepaeerte varee i fryseren, og pizzasnurrer, horn og god kraft. Men, mange ganer har jeg tenkt at jeg må komme i gang med å putte andre retterbdit.
    Du inspirerer, så kanskje

  2. Mange gode tips fra deg som vanlig ??

    Jeg fryser ned

    Supper
    Fiskekaker
    Kjøttboller
    Lumpia (små vårrull)

  3. Pingback: Matprepping – helt i tiden! -

  4. Food prep er helg genialt! Som du er flink til å minne meg på, spis opp maten min!
    Jeg bruker å steke opp pizzaer, skjære i stykker og fryse ned, på den måten har vi alltid hjemmelaget pizza i fryseren og kan lett bare ta opp et eller to stykker.
    Og så har vi stort sett alltid boller eller kanelsnurrer i fryseren og.

  5. Elsker alt som er ferdiglagd! Mine preppefavoritter er lapskaus og gulasjsuppe, men laks og grønnsaker ferdig i form er også en vinner. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.