Vente på kroppen

Ble vekket til hyggelig telefon, men la meg til å sove igjen etterpå. Hodepinen lå rett bak øya og lurte. Men takket være mørkeleggingsgardiner og snille barn våknet jeg et par timer etter, blid som en sol og smertefri.

Noen ganger er det bare å lytte pent til kroppen som gjelder!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.