Tirsdag 13.juli

Tirsdag 13.juli #hjemmeferie

Så var vi hjemme igjen etter to fine dager på gården. Vandrer rundt i heimen kun iført bikini i mens man klipper gress, rydder og fikser.

Har fått vasket gressklipperen vi mottok fra arveklubben. Alt klart for retur av modem da siste lapp ble hentet i kassen. Bestilt ny front til skuff i kjøleskap. Og ikke minst tatt en skikkelig dusj før jeg la meg i rent sengetøy.

Ja, og så fikk vi sett den siste filmen i skrekk- rekka vår. Denne gangen hylte jeg som en liten jentunge opp til flere ganger til jentenes store fortvilelse. De skvetter ikke av filmen men av mamma……

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.