Onsdag 14.juli

Onsdag 14.juli #hjemmeferie

Endelig er dagen her. Vi skal se sommerens skumleste film på kino! “The Conjuring: The Devil Made Me Do It” sammen med Iselin! Hun er en hyler, akkurat som meg! Vilde har vært i byen med Sofie så i dag er “sosial med venner- dagen” for dem.

Jeg har fått ryddet litt ute, pottet om noen planter og vannet litt. En dag med lav puls og lydbok er snart over. Lurer på om det er lurt å re opp sovesofaen før vi reiser på kino….

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.