Vasker du ofte nok?

støvsuger

Jeg har en fin rød støvsuger. Poser bestilles enkelt fra nettet. Jeg støvsuget oftere da jeg hadde to newfoundlandshunder, en ute- og innekatt og en nymfeparakitt samtidig enn den uka jeg nå er alene annenhver uke. Jeg vasket også mer da jentene var små enn nå.

Med ofte nok mener jeg at det er jo når det trengs hos deg. Men du kommer virkelig langt med en god støvsuger og om du fjerner flekker på gulvet når du oppdager dem. Å gå rundt med “engletøfler” er forbeholdt engler. Vi andre trenger ikke late som noe annet der vi tusler med møkkete sokker fulle av hår under.

Kan anbefale en «kjapp- vask» innimellom. Der du tråkker og går hele tiden. Eller bare ta kjøkkengulvet når du virkelig har kokkelert. Eller badet før besøk. Og du vet jo også at akkurat i «det» hjørnet er det orgie for hybelkaniner over 18 år hver tirsdag rundt midnatt. Da holder du ekstra utkikk der, verre er det ikke. I Kosekroken er det forøvrig ved pipa og på høyre side i gangen inn mot badet.

Du må ikke krype ukentlig å vaske listene bak sofaen, lissom. Vi skal jo leve og ha det gøy! Når det er sagt vasker jeg som regel annenhver mandag (da jentene drar). For det er jo da jeg sørger for at rommet deres holder “hotell- standard” til de kommer tilbake. Husker du innlegget “Tomt reir” syndrom?

Det er min greie, hva er din?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Pingback: Vasker du ofte nok? -

 2. Elisabeth Torslien

  Vi har vaskebyrå. Beste pengene jeg noen gang har brukt. (og ja, det er byrå. Da er alt hvitt, jeg har et sted å klage og de ansatte får lønn, ferie, pensjon osv osv. Dessuten ville det tatt seg dårlig ut om fagorganiserte folk brukte svartarbeid)
  Nå skal det sies at det var lønnsforhøyelsen til mannen som gikk vinnende ut av konkurransen for å få lov til å dekke vaskinga da.

 3. Jeg støvsuger minst 2 ganger daglig, men gjerne flere. Spesielt i gangen ( sand, sko, dårlig kombo når du har en 1 åring som elsker å leke med sko)
  Og etter hvert eneste måltid, ellers tråkker vi i smuler og middagsrester hele tiden og det kommer lasagnerester helt opp i 2, etasje ?

  Vet du, du ville vært stolt av meg! For jeg vasket bilene for to helger siden. Med guttene. Robert kom ut og lurte på hva vi drev med. Vasker, ser du ikke, svarte vi. Med zalo….. ????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.