Den perfekte gaven!

//Annonse for Olka//

Den beste opplevelsen deler du med andre, har jeg hørt. Men hva om den andre er så enspora bare drømmer om å stirre like henført på en gressmatte med 22 mannfolk som løper etter en ball som du på et par sko fra Louboutin en kaffe kombinasjon med en medbragt god bok ved vannet?

Dette kan kombineres. Du kan bestille fotballturer til blant annet London, Barcelona, Madrid, Milano, Manchester, Roma og Liverpool. Imens din partner er oppslukt i 90 minutter (pluss et kvarters pause og tiden det tar å komme inn og ut av stadion) kan du rekke mange butikker kopper kaffe. Denne har du selvsagt i en thermokopp fra hotellets frokostbuffet (som allerede er inkludert i prisen).

Og du vil savne din partner akkurat like mye som motsatt. Mens h*n brøler og skriker som en ape i jungelen diskuterer offside- regel og om dommeren må kjølhales dømte korrekt eller ei før den straffa med likesinnede idioter supportere kan du dra kortet så det ryker spasere gatelangs og beundre arkitekturen i den aktuelle byen som det arrangeres Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga eller Champions League.

Selv ville jeg nok valgt Milano. Her er det et gedigent utvalg av smykker, parfyme, vesker, sko og klær mye historie i gatene. Giuseppe Meazza stadion er visstnok for den som bryr seg måler 105 x 68 meter og befinner seg 21 minutters kjøretur unna Dolce&Gabbana.

Etter kampen kan jo du og din kjære møtes for å faktisk se Teatro alla Scala, nydelige Galleria Vittorio Emanuele II og Duomo (Katedralen). Galleria Vittorio Emanuele er faktisk en butikkarkade så spill fullstendig overrasket når du kommer inn dit har en helt spesiell atmosfære.

God tur! Jeg vil anbefale at du tar kontakt med hotellet i forkant av ankomsten. Du vil trenge et sted hvor du kan oppbevare den ekstra kofferten med varer som du skal betale stuepiken til å ettersende med alle dine kupp fra dine fantastiske timer i denne byen.

Det må innrømmes at det måtte googles på antall deltagere per lag, spilletid og annen fotballteknisk terminologi.

Anja (43 år)

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.