Og så har me juksa litt!

neglelakk

Når man er blogger… jeg mener influenser…. stilles det noen uskrevne krav. Som at man skal ha dådyrvipper som ligner bittelitt på små tyrkiske tepper (fantastisk trening for øyelokkene, da). Det har jeg ikke. Vanlig mascara får duge.

Håret skal gjerne ha extensions så det blir langt og flott. Mitt er ganske langt. Skal klippes om 8 dager…. men hvem teller (sa hun, og rakk opp hånda). Jeg har byttet ut hjemmefarge med profesjonell ødeleggelse. Et steg i riktig retning.

Neglene skal man legge i salong med alskens farger, bling og mønster. Jeg sjekket. Det koster over tusen spenn! Hallo? Ikke rart de må bli sponsa? Og det tar jo votter og vinter, hvem har tid til det i tillegg til en full jobb?

Riktignok glemmer de å merke innleggene med “annonse” men det er sikkert fordi de puster inn gasser fra vippelim, hårlim, spraytan og pussestøv fra akrylnegler.

Dette innlegget trenger ikke merkes. Jeg kjøpte sånn tape man bare legger på neglen og er “good to go.” Og prisen? 5,69 kroner. Takk, Ding Dong!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: Og så har me juksa litt! -

 2. Jeg bestilte slike jeg og, nå via deg 😉
  De kommer innen 22.oktober, men det får værra greit til den prisen.

  Ellers må jeg si du kledde både neglene og flaska og at komboen med frakken var fin! <3

 3. ??? jeg har lært et nytt begrep all Thanks to you: ding dong pakker! Ha ha ha!

  Link? Genialt da!

 4. Lena Gulbrandsen

  Du ass… Du gjør at sånne som meg går out of business! Hahaha.
  Neglene ble kule, og jeg også digger frakken! Eeelsker rosa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.