Vaskemaskin, er du klar for å vaske den?

Vaskemaskin

Vaskemaskin, hvem tenker på å vaske den?

På lista over ting jeg liker å overse er skuffen til vaskepulver og tøymykner. Ja, jeg har gått tilbake til dette. Jeg fikk to store dunker med pulver og tøymykner av mamma til jul, den varer nok nesten ett år. Men denne skuffen, da. Den er veldig lett å overse. Man bare heller på, lukker igjen både skuff og øyne, og deretter lar det stå til.

Vask av vaskemaskin

Men ikke i Kosekroken. Det kan bygge seg opp litt, men nå er jeg fremme med en tannbørste som er ned/oppgradert fra tenner til vaskemaskin og skrubber i vei før ting rekker sette seg skikkelig. I tillegg er jeg veldig glad i Universalstein, også til bruk i kammeret for vaskemaskinen. Som med alt annet er forebygging enklere enn behandling. Mitt beste råd er å ta det før det blir hårreisende ekkelt. Tenk at en nabo plutselig kan komme å spørre om å låne maskinen. Vil du stå der å stamme og unnskylde deg, eller fikse kaffe mens naboen setter i gang en vask? Den tanken motiverer meg.

I tillegg vasker jeg innimellom en maskin på kokvask, uten klær, men med edikk i vaskeball og kammeret for tøymykner. Det skal visst være veldig bra! Hvordan gjør du det? Les mer om renhold av maskin på Elkjøp sine sider!

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Ha ha ha! Jeg må le!
    For dette gjorde jeg faktisk tidligere i uken! Jeg gjør det ca en gang i mnd, fordi vi bruker vaskemaskinen ekstremt mye og bl a til sko, støvler, utedressee etc.. Mye møkk og dritt! Vet du at du også kan bruke en vanlig oppvaskttablettt? På kokvask.
    Fikk tipset av en ingeniør som tester vaskemaskiner når det kommer til rens etc. Også MÅ man huske å,vakse den gummiringer GODT!

    Viktig påminnelse og digger påminnelsene dine! Hvor ofte gjør du det?

    • @Linn: Cirka en gang per måned her også. Litt mindre hard bruk av vaskemaskin her. Jentene har ikke så ofte stein i lommene lenger….. gummiringen, du mener skattkammeret? Jeg finner alltid penger der! Note to self: Manmå fortsatt sjekke lommer….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.