Utstyret er jaggu i orden!

//Annonse for Cykelkraft//

Som mange sikkert har fått med seg har jeg vært med på en litt lenger sykkeltur før ferien. Da måtte jeg låne sykkelvesker. De var kjempekule. Sånn på ekte. Men de hadde en mangel. De hadde ikke regntrekk og var ikke tette (klaffer på siden).

Nå har det seg slik at vi bor i Norge, og her regner det ofte og mye. Denne sommeren har vært mer fuktig enn varm, og sykkeltur er kanskje ikke det man tenker først på da, men regnet kan komme fort ellers også. Da er det greit å ha tørre klær når man kommer frem til destinasjonen.

Nå er jeg sikret tørre klær uansett regnvær (jeg så flere som hadde slike vesker på turen, kjekke å bare klikke på og av) uten at man trenger pakke alt inn i poser inni veskene. Siden jeg har hvit sykkel, og hjelm, har jeg selvsagt bestilt hvite sykkelvesker!

Og blir det regn er det kjekt å ha slike “raske briller” vettu. Ja, de er også hvite. Jeg bor med en selvutnevnt fashionista på fjorten somre. Kanskje jeg kommer fortere frem. Hva tror du????

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Utstyret er jaggu i orden! -

  2. Rasket briller! Hi hi!
    Tipper det går myyyye raskere med de på!

    Praktisk med vanntett veske,kjipt å sykle en evighet for å stoppe og oppdage at alt i vesken er vått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.