Miniferie etter arbeidstid

Det finnes dager man skulle ønske ferien aldri tok slutt. Men mandagen var det tilbake på jobb. Men siden jeg jobber der jeg gjør, valgte jeg å trekke ut feriefølelsen litt ekstra og gikk ned mot vannet slik jeg ofte gjør. Her ligger båten “Legend” til havn.

Og vipps befant jeg meg på en ferge på vei ut til Hovedøya. Det var jo en av tingene jeg hadde tenkt å gjøre med ungene denne sommeren som de valgte bort. Da får jeg gjøre det alene, da?

Og det var helt herlig å bare dra av seg sokker og sko, la havet kjøle ned den varme kroppen. Jeg la meg rett ut på stranda og bare pustet.

Og selv om det er ferietid var det godt med plass rundt meg. Jeg hadde aldri vært her før, men jeg kan nok garantere at jeg kommer tilbake.

Det er nemlig bare fem minutter med båten fra Aker Brygge til denne perlen av en øy. Og jeg hadde ikke vært her? Hva mer har jeg gått glipp av?

Det er gode veier for de som trenger det og noen mindre stier for de som liker det. Jeg benyttet meg av alle tilbud, sugde til meg inntrykk som en svamp.

Og for en dag det ble! Noen timer der trodde jeg faktisk fortsatt jeg hadde ferie med hvilepuls, lukta av hav og blå himmel så langt jeg kunne se!

Og det er mange steder man kan trekke seg unna om man vil ha litt fred. Jeg gikk ikke rundt hele øya, men fikk skrittelleren til å juble før jeg var ferdig.

Rett under her var det en “fotoshoot” til et litt mer voksent publikum. Jeg fronter heller en slik utsikt fremfor nakne frontlykter. Har tross alt blandet publikum og det er ikke alt jeg vil man skal lese om her.

Og båten går ofte! Kvart over og kvart på hver time fra Aker Brygge med retur nitten og førtini over hver time tilbake. Helt glitrende tilbud og du kjøper billetten rett i #ruter appen din!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Miniferie etter arbeidstid -

  2. Der tror jeg faktisk ikke jeg har vært heller! Kremt … skamme meg!
    Men jeg hører alle sier det fint der. Er et forreste der det kryr av ville, løse kaniner?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.