Tur, frokost og jobb!

Når man bare ser opp kan det nesten minne om vår. Men ser man ned er det bare holkeføre her i Lørenskog. Men det går bra. Jeg har som sagt tidligere piggsko. Det eneste fornuftige å ha på beina nå for tiden. Det var nydelig vær i går og jeg hadde egentlig ingenting som skulle vært gjort. Da er det like greit å komme seg ut i sola!

Selv om det ikke var mange kuldegradene var det deilig med ull under. Neste prosjekt er å få tak i en like god lue som undertøyet. Dagen i dag gikk med til trening og litt mer konsulentarbeid, sola forsvant så det blir kveldstur.

Det er sunt for kroppen min. Det er bra for hodet mitt. Og jeg skal bli flinkere til å ta vare på meg selv. Det er sjette januar og jeg har spist frokost alle dager dette året. Den trenden vil jeg beholde, gode valg skal man fortsette med. Som det at jeg nå logger av og tar en kveldstur før jeg setter på Netflix. Ha en herlig kveld!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Tur, frokost og jobb! -

  2. Vet ikke hva som er verst, hålke eller søle. Her har det regnet non stop i helga(kjnnens det som) det har knapt vært dagslys og jeg har vært småsjuk! Ikke gått tur en gang! Trenger sol, snø og turvær! (hilsen sutresara!)

    Ser deilig ut med sol, og ull er gulle godt!!!

    Ha en fin uke. Satser på å stå opp med riktig fot i morra…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.