New year, not “new me”

Lappeteppet-langvann-oversikt-vinter
Oversiktsbilde Langvann

Så var det nytt år og nye forsetter. Eller bare nytt år. Jeg har strukket ut ferien en ekstra dag. Denne dagen har jeg brukt til konsulentarbeid. Jeg gjør mye rart.

I går gikk jeg en deilig tur langs Langvann. Det har blitt mye skjerm og godteri i romjula. Kroppen skriker etter litt mer omtanke. Med podcast på øret og pigg på beina gikk turen raskt.

Lappeteppet-trapp-is
Kan ikke løpe i den uten piggsko!

Denne trappa ser jeg for meg at mange bruker i løpet av en sesong. Som skapt for trapperace! Det var mange som var ute på “ribbetur” i går. Synes folk generelt sett virker flinke til å ta vare på helsa med hverdagstrim. Jeg tror på den gyldne middelvei!

Om du lurer på hva du skal ha på føttene for tiden heter det faktisk piggsko. Det er holkeføre, eller lårbeinsbrudd- føre, ute nå. Folk holdt seg fast i rekkverk og gikk i grøfter. Men jeg er ikke folk. Jeg er godt skodd av noen som bryr seg om meg.

lappeteppet-langvann-lørenskog
Noen ganger er det vakkert i Lørenskog også!

Etter turen dro jeg til Anke. Det endte opp i (nok) en film. Ikke romantisk kliss. Ikke feel- good. Men skikkelig psyckobitch melodrama, som om jeg trenger mer av det i livet mitt? Hahaha! Men “Gode girl” på Netflix er det bare å kjøre på med om du er lei sukkersøte filmer med happy endings.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.