Julens flotteste opplevelse!

Noe av det kuleste jeg vet, det er når de voksne bestemmer seg for å være voksne. Høytiden er over, det er mange som har kjent det har knirket i familiebåndene og statistisk sett er det en del julekortfamilier som går hvert til sitt i månedene fremover.

Når det er sagt mener jeg også at det i mange tilfeller er riktig. Man skal ikke være sammen fordi man ikke tør være alene eller får mindre penger. Du skal være sammen med din partner fordi han eller hun gjør deg til noe bedre. Som gir deg et ønske om å komme hjem. Være sammen. Utvikles i samme retning. Ha de samme grunnverdiene. Og det hjelper ikke at det bare er en som vil. Kanskje den største kjærlighetshandlingen av alle er å gi slipp. Og om litt tid så finner man kanskje ut at “ja, det var jaggu til det beste.”

Noen som har gått hvert til sitt og fått det til å funke så det suser, det er Besta og Morten. I år leide de like godt et lokale til jul. Ping pong bordet ble buffetbord, det største juletreet ble gått rundt og det var 26 personer i familiemiddagen.

For Besta har en historie og en del mennesker i sitt liv. Morten har også sin historie og sine mennesker. Når man klarer å åpne hjertet og tørre gjøre noe utradisjonelt da skjer det faen i meg magi. For jeg er jo et resultat av Besta sitt forrige ekteskap. Jeg er velkommen med mine barn. Han har også vært gift før, og hans eks og nye mann var også tilstede på julaften. For der er det jo også noen felles barn og barnebarn.

Det har garantert vært svelget en del kameler i løpet av tiden på alle sider av dette bordet. Jeg er glad de hadde nok vann å skylle de strihårede pukkelryggene med. For dette ble for meg den flotteste opplevelsen i jula.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Julens flotteste opplevelse! -

  2. Fantastisk! Rett og slett fantastisk. jeg kjenner jeg nesten blir litt rørt, for det disse menneskene har gjort,har nok gitt flere en deg den beste opplevelsen i jula! <3

  3. Samvær, rause og kloke mennesker, slike opplevelser gir energi! Så heldig du var som fikk med deg dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.