Etablering av gode vaner

Jeg forsøker meg på frokoster som er enkle å få til. Jeg er ikke et frokostmenneske, jeg liker (store mengder) kaffe men det er et nytt år og jeg har et egoistisk fokus. Fortsette med å være snill mot meg selv. Frokost er en del av greia. Jeg skal ikke si jeg skal spise frokost hver dag. Men jeg skal spise flere frokoster i år enn i fjor.

Grøten, til meg, lager jeg med vann på to minutter i mikroovnen. Skal jentene ha grøt blir den laget i kjele med melk. Den smaker selvsagt bedre, men den tar også lenger tid.

Kjøleskapgrøten lager jeg med vaniljeyoghurt, melk, chia og havregryn. Nå slumper jeg faktisk. Den funker hver gang. Blander den i et gammelt syltetøyglass, shaker den godt og setter den i kjøleskaoet til neste dag. Kan også smaksettes med kanel, honning, vanilje. Topper den med nøtter, frukt eller bær.

Har du noen frokoster du vil anbefale meg?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Etablering av gode vaner -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.