Toget som aldri kom

Det måtte jo skje en gang. At toget aldri kom. Det ble innstilt. Det er litt nedtur når du er mentalt klar for å komme deg hjem etter endt arbeidsdag på kontoret.

Men allikevel smiler jeg. For jeg har snakket med den eldste og meldt i fra forsinkelsen. Og jeg vet at hun har vært i butikken, på eget initiativ, og kjøpt noe som både skal kokes og stekes.

Si bare i fra når du sitter på toget. Jeg skal ha maten varm og klar når du kommer hjem.

Man kan jo bli religiøs av mindre. Hun er en gavepakke, altså! Jeg tror på den neste generasjonen jeg. Ikke redd for å bli gammel og overlate styringen til henne. Det er mye bra som vokser opp. Alle drømmer ikke om andenebb, rumpeimplantat og deltagelse på Paradise Hotel.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Toget som aldri kom -

  2. Ho er godt oppdratt vettu, ikke rart det ordner seg da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.