Håpet er grønt

Tankene mine er litt langt vekke for tiden. Jeg har to, jeg faktisk vil definere som ganske nærme, som har det ganske vondt for tiden. Jeg er ikke nærmeste men nær nok til å kjenne på fortvilelsen og avmakt. Det og ikke kunne gjøre noe annet enn å se på hva som skjer, og stille opp der man kan.

Det finnes ingen oppskrift på hvordan man kan, eller bør, hjelpe noen. Men fortell at du er der, still opp der du kan og vær et positivt tilskudd. De som står i stormen, de vet utmerket godt at de står der. Det gjør også de rundt. De trenger ikke at flere forteller at jaggu er det meldt om mer storm også.

lappeteppet-grønt-vegg-dær
Håpet er grønt

Det er noe med å få en form for normalitet i en verden som står på hodet. Jeg bryr meg. Jeg er ikke redd for å stille vanskelige spørsmål om tung tematikk. Men jeg kan også snakke om helt andre ting, som abortloven, det å være kronisk norsk eller dagens middag. Og noen ganger skal du bare være stille. Det kan være vanskelig, det!

Men nå skal jeg ta vare på en mage som er sulten. Man hjelper ingen ved å pine seg selv. Jeg skal ut å spise en pizza med grønn ost. Jeg er drit skeptisk. Men “Olivia” sin pizza med fire oster er magisk, og jeg elsker pizza, så det er bare å hive seg rundt og stikke tottelotten ut av komfortsonen etter to dager med himmelsk calzone (hemmelig ingrediens var mascarpone!!!).

lappeteppet-calzone_innbakt-pizza
Innbakt pizza, eller calzone, smakte himmelsk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Håpet er grønt -

  2. Du har så rett i det du skriver. Å stå på sidelinja uten å kunne gjøre noe er tungt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.