Tur#1: Tjuvstuåsen

“Ti på topp gjør det enkelt å komme ut i naturen. Enten du er i toppform eller ikke har gått i skogen på mange år, finner du turforslag tilpasset akkurat ditt utgangspunkt.”

Da var det gjort. Deltageravgift er betalt. Jeanette og jeg har som mål å fullføre #tipåtoppromerike denne våren. Her er vi på vei til vår første! Vi ankom Myrdammen i deilig kveldssol. To på tur – ti på topp!

Første topptur i #tipåtoppromerike ble Tjuvstuåsen mandag 11.mai. Det ble en eventyr- start. Det betyr at det ikke gikk helt etter planen, men ble en fin tur. Vi fikk sett en demning!

Da vi fant den riktige stien var vi raskt oppe på Tjuvstuåsen. Vi gikk for bratt løype opp og barnevennlig ned. Nydelig solnedgang. Den eneste røveren jeg fant fikk jeg tatt bilde av!

“Tjuvstuåsen er en ås 341 meter over havet vest for Myrdammen i Rælingen kommune. På toppen ligger en steinrøys som er rester av en gravhaug fra bronsealderen. Det har også vært spekulert på om steinmaterialene senere har vært brukt i en bygdeborg fra folkevandringstiden.”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Så koselig med en fast turkompis!
    God tur og nyt den fine utsikten. Regner med at du vil dele fra de 8 siste turene også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.