My neverending story!

Jeg snakker ikke om klesvask men om hjemmebakt og turer. Her er et deilig grovbrød med sesamfrød som ble tilbehør til torsdagens middag. Den besto rett og slett av “reste- lasagne” laget av Vilde da hun skulle lage en 3- retters for to uker siden. Jada, den har da vært i fryseren siden den gang. Vi er ikke monster.

grytebrød

I skogkanten fant jeg en liten Stemorsblomst. “Stemorsblom, stemorsblomst eller natt og dag er en ett- eller toårig fiol.” Da jeg var liten kalte jeg den “Natt og dag.” Nå er det bare å pakke sekk med mat og drikke. Det er planlagt en ny tur!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Det husker jeg at jeg kalte den også!
    #barndomsminner

    Det brødet ditt så utrolig digg ut! Nå er det er stund siden jeg har bakt brød, men du minnet meg på det igjen. Jeg fikk veldig lyst til å lage sånn som ditt med masse digg sesamfrø på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.