Ting jeg må ha i veska

Jeg har alltid med meg medisiner i veska. Jeg har migrene, og generelt litt vondt her og der så ulike smertestillende må jeg ha. Om jeg plutselig får behandling er en Ibux for å forebygge mer vondt nødvendig. Jeg omgår nok hunnkjønn til at Naproxen ved menssmerter er gjenganger. Ja, og tamponger har jeg også! Gnagsårplaster, og vanlig plaster, ja alt er nøye gjennomtenkt. Hvor irriterende er den maten som satt seg fast i tanna? Jeg har tannpirker og tanntråd!

Som regel har jeg alltid med meg en drikkeflaske. Ikke bare for å svelge tabletter, men for å forebygge hodepine og generelt holde meg utørst. Jeg tjener ikke så godt at jeg hverken har råd, eller gidder, kjøpe vann når det er så mange gratis muligheter. Flaskene av aluminium etterlater ikke smak av plast heller og er ikke tunge i sekken.

Paraply og skotrekk er kjekt å ha. Yr og Storm leverer per i dag ikke en værmelding man alltid kan stole på. Når man pendler med tog er det alltid kjekt å kunne unngå bli våt til skinnet. Og hvem vet hvor man havner etter jobb?

Jeg er veldig glad i telefonen min. Den er med meg overalt. Mobillader og batteribank har en egen liten toalettmappe med nødvendige kabler til jentenes iPhone, vanlig USB-C og Mini USB C. Det er mange som er glade for utvalget.

En annen større toalettmappe har enda mer greier. Våtservietter, nøkkelkort, Purelan til tørre lepper, Antibac, neglfil, pudder og en lipgloss. Jeg er klar for det meste. Det er meg og Mary Poppins! Det enste jeg mangler er en stumtjener….

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.