Ting jeg må ha i veska

Jeg har alltid med meg medisiner i veska. Jeg har migrene, og generelt litt vondt her og der så ulike smertestillende må jeg ha. Om jeg plutselig får behandling er en Ibux for å forebygge mer vondt nødvendig. Jeg omgår nok hunnkjønn til at Naproxen ved menssmerter er gjenganger. Ja, og tamponger har jeg også! Gnagsårplaster, og vanlig plaster, ja alt er nøye gjennomtenkt. Hvor irriterende er den maten som satt seg fast i tanna? Jeg har tannpirker og tanntråd!

Som regel har jeg alltid med meg en drikkeflaske. Ikke bare for å svelge tabletter, men for å forebygge hodepine og generelt holde meg utørst. Jeg tjener ikke så godt at jeg hverken har råd, eller gidder, kjøpe vann når det er så mange gratis muligheter. Flaskene av aluminium etterlater ikke smak av plast heller og er ikke tunge i sekken.

Paraply og skotrekk er kjekt å ha. Yr og Storm leverer per i dag ikke en værmelding man alltid kan stole på. Når man pendler med tog er det alltid kjekt å kunne unngå bli våt til skinnet. Og hvem vet hvor man havner etter jobb?

Jeg er veldig glad i telefonen min. Den er med meg overalt. Mobillader og batteribank har en egen liten toalettmappe med nødvendige kabler til jentenes iPhone, vanlig USB-C og Mini USB C. Det er mange som er glade for utvalget.

En annen større toalettmappe har enda mer greier. Våtservietter, nøkkelkort, Purelan til tørre lepper, Antibac, neglfil, pudder og en lipgloss. Jeg er klar for det meste. Det er meg og Mary Poppins! Det enste jeg mangler er en stumtjener….

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Ting jeg må ha i veska -

  2. Smart! Jeg trenger en større veske. Den jeg har nå, har lommebok, en og annen eterisk olje, leppepomade, og jeg tror faktisk det er en krystall eller to i den også. Men jeg skulle hatt en som hadde plass til en av mine mange notatbøker og planleggere, og det hadde vært heeelt perfekt med et bærbart tastatur til mobilen på farta. 🙂

  3. Jeg har ikke noe veske jeg bruker lenger ?
    Men har stort sett alltid med meg nesespray med menthol og lypsyl når jeg går ut døren.

  4. Jeg ser for meg den veska, MED stumtjener! Men ellers er jeg nesten like godt utstyrt som deg, alltid beredt!
    Håper morgendagen blir fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.