Tiaratirsdag: Nybiltester sparker igang!

Foto: Batfish ved Oddvar Godø Elgvin Logo: Muuh

Kanskje ikke det man forbinder med en Tiaratirsdag, men de som følger meg på Instagram vet at jeg har fremsnakket en ny person hver uke der. Jeg tenkte dra den inn i bloggen også!

Denne gangen er det Hans Vidar Levinsen som driver bloggen Nybiltester. Man trenger ikke engang være interessert i bil, selv om det sikkert er en fordel, for å følge han på hans eventyr. Under er et bilde fra da jeg fikk være med å leke direktør for en dag!

Du finner han også på Instagram og Facebook.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Tiaratirsdag: Nybiltester sparker igang! -

  2. Den bilen kler deg, Anja!
    Men jeg regnearket at du ikke skal bytte ut miss Suzi ?

    Jeg følger han faktisk på Instagram, etter tips fra deg tidligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.