Orden i sekk og veske

Jeg hadde for en del år siden en lignende innretning i en veske. Den var noe lavere, men jeg husker jeg likte den! En natt jeg lå og grublet, for det gjør jeg visst ganske ofte, kom jeg på denne. For det har irritert meg at det er vanskelig å få oversikt i sekken.

Noen tasteklikk senere hadde jeg bestilt hjem denne organisatoren til sekken. Skulle jeg bestilt en gang til hadde jeg nok bestilt en “small” selv om “medium” får fint plass i min Fjellreven Totepack No.1 Veske.

Nå kan jeg nesten hente frem tingene i blinde og ingenting forsvinner. Selv min purelan har en fast plass, og øreproppenes lille eske plasseres lett i en av smålommene på siden.

Godt kjøp!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Orden i sekk og veske -

  2. Sånne har jeg også. I flere størrelser! Genialt å ha i vesken, takk for tips!
    Jeg bruker de når vi pakker kofferter/bager. Aldri tenkt på å bruke de i vesken. Nå har jeg egentlig ikke brukt vanlig veske på flere år, stelleveskene er jo organisert så fint.
    Men nå er jeg ferdig med den perioden – og kan begynne å lufte de vanlige veskene (og skoene) mine igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.