Orden i sekk og veske

Jeg hadde for en del år siden en lignende innretning i en veske. Den var noe lavere, men jeg husker jeg likte den! En natt jeg lå og grublet, for det gjør jeg visst ganske ofte, kom jeg på denne. For det har irritert meg at det er vanskelig å få oversikt i sekken.

Noen tasteklikk senere hadde jeg bestilt hjem denne organisatoren til sekken. Skulle jeg bestilt en gang til hadde jeg nok bestilt en “small” selv om “medium” får fint plass i min Fjellreven Totepack No.1 Veske.

Nå kan jeg nesten hente frem tingene i blinde og ingenting forsvinner. Selv min purelan har en fast plass, og øreproppenes lille eske plasseres lett i en av smålommene på siden.

Godt kjøp!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.