Søndag er ryddedag!

I dag rydder jeg i bilder. Jeg elsker å ta bilder. Jeg tar bilder av mye rart mange andre ville funnet på å ta bilder av. Jeg har en stor asjett med ananas og melon. I tillegg har jeg en gigantisk dropbox konto og kamerarull på telefonen.

Hvordan tar du vare på dine bilder?

Jeg laster opp bilder til Dropbox. Derifra går de til ulike mapper. Jeg har noen predefinerte. Noen ganger må jeg lage noen nye, som da jeg sist var på tur! Og så lastes en del opp her. Da havner de i min digitale minnebok. Telefonens galleri forsøker jeg holde til det minimale.

Tør du slette bilder?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Søndag er ryddedag! -

  2. Jeg sletter også!
    Har alt lagret i skyen. For den er visstnok såååå stor og har betalt plass til maaaange bilder. Sist jeg slettet bilder på mobilen, slettet jeg over 3000 (!) bilder!
    Godt å få det gjort. Eneste jeg syns er kjipt, er jobben med å gjøre det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.